Over bedrijfsuitje Lelystad

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Lelystad er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Lelystad.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Beleef een onvergetelijk leuk personeelsuitje in Lelystad. Of u nu een Walking dinner, een tapasworkshop, een likeur maken workshop of een Top2000 Songquiz zoekt, bij bedrijfsuitjelelystad.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Lelystad organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals Almere, Apeldoorn, Enkhuizen en Kampen. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Lelystad

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook bedrijfsuitjes in:

Almere Haven
Almere Hout
Almere Pampus
Almere Poort
Almere Stad
Bant
Biddinghuizen

Creil
Dronten
Emmeloord
Espel
Kraggenburg
Luttelgeest
Marknesse
Rutten
Swifterbant
Tollebeek
Urk
Zeewolde
Schokland
Hardersluis